KISKERESKEDELMI ÉRTÉKESÍTŐ - KAPOSVÁR állás - Kaposvár

Munkavégzés helye:
Kaposvár
Munkaidő:
Teljes munkaidő
Munkaviszony:
Határozatlan idejű
Állásajánlat nyomtatása

Hivatkozási szám: DNLKAP_2105

Tudtad, hogy nálunk a villamossági kiskeres és területi képviselő álom-értékesítőt:

…sírba viszi, haa vevőket darabra számolják?  

…utálja, ha olyan dolgokkal kell foglalkoznia, amiket már a kisujjából kiráz?

…kiakasztja, ha azt hallja, azért ez a megoldás, mert „ez szokott lenni”? 

Ellenben lázba hozza, ha olyan dologgal vagy emberrel találkozik, akiről még nem tud semmit. 

…és kíváncsisága addig nem hagyja nyugodni, míg fel nem térképezheti az új idegent. 

Tanulni azért imád, mert így folyton színesebb, sőt „élesebb” a világ. 

 

Ha az örökös tudásszomjad, a telhetetlen kíváncsiságod és a tűpontos emberismeretedet kamatoztatnád a Daniellában, itt az alkalom, hogy egy életen át fejlődhess: 

kütyü- és ember-mániás villamossági területi képviselőt keresünk, aki kiskereskedelmi értékesítőként is besegít a kollégáknak.

 

Villamossági termékekkel masírozunk a magyar élbolyban – remek kollégákkal és sok baráttal. Színes brigád vagyunk, mindenki speciális és egyedi – szeretjük úgy gondolni, hogy ez a piacvezető státuszunk kulcsa: hogy kibontakozhatnak a munkatársaink. 

Vannak igazi táltos salesesek, akik eladnak és eladnak. Vannak a leltár agyú szakik, akiknek a több ezer termék cikkszámmal együtt pörög a fejükben. Vannak a cukipofák, akiknek a mosolyáért vagy a bitangjó kávéjáért járnak vissza a vevők. A másikkal simán csúcs szakmázni, ha valami megoldás kell, mert neki mindig van.  

Rutinos rókák és műszaki zsenik. Olyanok, akik ismerik a törzsvásárlók minden flúgját, és akiknek évtizedek óta a kisujjukban a villanyszerelő szakma. 

Viszont pont itt egy kis bökkenő:  

a villamosipar technológiája vágtat előre és folyton okosodik – és utol kell érni. 

A kihívás: naprakésznek lenni az innovációkkal – kéz a kézben a vásárlók igényeivel. 

Még mindig érdekel? Akkor gyere! 

 

KI VAGY TE? 

- Egy olyan szivacs-agyú és elképesztő memóriájú személy, aki ugyanúgy él-hal a lexikális újdonságokért, mint amennyire lebilincselőnek tartja az emberek egyedi furcsaságait.  

- Akinek tanulni, fürkészni, megismerni az ismeretlent nem nyűg, hanem felvillanyozó szórakozás. 

- Akinek szinte mindegy, hogy mi a téma: világítás korszerűsítés, telefonról vezérelt okos-otthonosítás, elektromos padlófűtés vagy a törzsvásárlók vásárlási kedvének személyre szabott ösztönzése, mert imádja beleásni magát a dolgokba és emberekbe, hogy minden nap még jobban értsen hozzájuk. 

Az ideális emberünk alig várja, hogy egyik speciális tech-területet kebelezze be a másik után – és ezt a tudását pont jókor ossza meg pont azzal a vevővel, akinek ez a legjobbkor jön. 

MI MINDEN ÚJDONSÁG VÁR: 

- 15.000 darabos termékkészlet, aminek a feltérképezésében elmerülhetsz  

- ehhez jön havonta számtalan új kütyü azoktól a területi képviselőktől, akik rendszeresen megjelennek, amikből mazsolázhatsz, amikkel ismerkedhetsz és máris felveheted a tudástáradba 


- szeretnénk a törzsvásárlói bázisunkat duzzasztani – ha sikerül elcsavarnod minél több fejet a naprakész szakértelmeddel és emberismereteddel 


- egy folyamatosan fejlődő webshop, ami csurig van insider-infókkal, amiben a vevők és a saját kedvedre garázdálkodhatsz és bátran fejleszthetsz is, ha egy-egy területen a tájékozottságban már előttünk jársz  


- …és igazából, ami csak érdekel: azt szeretnénk, ha olyan termékekre specializálódnál majd, amik birizgálják a fantáziádat – és majd kitaláljuk, hogyan-miben képzünk ott szakértővé. 


- új érdekes kollégák és lenyűgöző szakemberek, akik mind kiválóak valamiben.  


- új ismeretségek, új kapcsolatok és megannyi izgalmas nézőpont és információ a Daniella családban 


A JOBBNÁL JOBB FELADATAID:  

ajánlani, ajánlani-ajánlani: 

 • Tudtad, hogy a Milwaukee szerszámokat nem azért veszik meg drágábban elsősorban, mert gyorsabban lehet velük hosszabb ideig dolgozni, hanem mert magabiztos-profi-szaki érzés a menő szerszám az övtáskán? És hogy ők rendszerint mégis Lovacskának hívják a síncsatlakozót! Találd meg őket a vevők között!

 • Tudtad, hogy a raychem elektromos padlófűtése tökéletes választás felújítóknak, mert a vékony kialakítása miatt elég csak a csemperagasztóba beágyazni? De persze a vásárló mindig meg fogja kérdezni: „na jó, de mennyit fogyaszt?”

Nem McDrive vagyunk, ahol az ügyfél rendel, átveszi a csomagot és többet nem látod, hanem villamossági szaküzlet, ahol mindig érdemes veled konzultálni, mert tele vagy új aranyat érő infóval ;) 

emlékezni-emlékezni-emlékezni 

 • hogy ki mit hol mire mivel vett múltkor – hogy tudd, mi fog neki most kelleni 
 • milyen új high-tech bizgentyű érkezett, aminek a létezését meg kell osztanod pont azzal a szakival, aki valami megoldáson törpölt múltkor a napelem-rendszerhez.  
 • kinek mik a prioritásai, a kedvenc márkája, hogy issza a kávét és milyen rádiót utál. Tudod, a mindent-eldöntő partner-dolgok ;) 

Te vagy az, akinek a dolga képben lenni – minden termékkel és vásárlóval. 

 

- bandázós-kávézós brainstorming a kollégákkal 

Ez igazából ipari kémkedés a saját portádon: ki mit hallott-látott kiről-miről, mert bármilyen új infó egy termékről (hogy mennyire bevált, és pontosan hogyan miben) vagy vásárlóról (új input, ami jól jöhet) 

 

- tanulni-kutakodni-tanítani 

Mindenkitől, mindenkiről, mindent.  

 

SZAKMAILAG RUGALMAS AZ IRÁNY, DE MAGAS A LÉC: 

- nem kell tudnod, hogy kell mérni a földhurok ellenállást és nem kell azt sem tudnod, hogy működik a részecskegyorsító, és mi is az a fázis hasítás – viszont lakjon bármilyen témában a specialitásod, azt imádjuk, fő, hogy lakjon!

- technikai-műszaki beállítottságú legyél mindenképp, de nem fakadunk sírva, ha van villanyszerelői tudásod. Ha nincs, szívesen finanszírozzuk az OKJ-s képzésed, mint bármilyen egyéb szakmába vágót egyébként ;) 

- a betanulás 6 hó-1 év – végig veled vagyunk, támogatunk. Képzésekkel, tréningekkel, emberileg. 

 

ÉS VAN NÉHÁNY KLASSZIK ÉRTÉKESÍTŐI MUNKAKÖRREL JÁRÓ DOLOG 

 • átnézni, betárazniaz átvételre váró árut reggel,  
 • fogadni, megkonzultálni, boldoggá tenni a villanyszerelő és viszonteladó partnereket 
 • frappánsan helyt állni a stresszes-kapkodós nagy rohamok alatt 
 • türelmesen, lényeglátóan tanácsadni a laikus barkácsolóknak is 
 • telefonon rendelést felvenni, izibe összekészíteni, mert olyan is van, hogy „figyi a GPS szerint 15 perc múlva ott vagyok, addigra megvagy ezekkel. Na, lééééééécike, jövök egy pogival!” 
 • ajánlatokat-érdeklődőket lezongorázni, esetenként meglátogatni,  
 • kérdezni, tudakozódni, fejben jegyzetelni – és megoldásokat javasolni, mert olyan nálunk nincs, hogy a vevő ráncolt homlokkal hazakullog. Választ kell kapnia mindenre és hozzá csodás termékeket. 
 • kicsit kell takarítani – ami nem csodás, de mind kibírjuk,
 • piaci lehetőségeket feltérképezni, új vevőket felkutatni. 

 

Mi a Daniellában azt szeretnénk neked, amit te leginkább magadnak: itt tudsz fejlődni, kimondottan buzdítunk, hogy menj az érdeklődésed után. Van hozzá ember, forrás és eszköz is. Azt céloztuk meg a közeljövőre, hogy olyan szerteágazó tudással vértezzük fel a kollégáinkat, hogy továbbra is verhetetlenek maradjunk: mind a piacon, mind a munkavállalóink körében. 

Azt szeretnénk nyújtani neked, hogy a csapatod körében az üzletben bátran kipuhatolhasd a számodra tökéletes helyet, fürdőzhess a specialitásodban és kiélhesd a szenvedélyed – mert akkor, ha neked jó, akkor leszel te is olyan egyedi tagja a cégnek, akitől még eggyel különlegesebbek lehetünk. 

Jelentkezz most, ha érzed magadban a telhetetlen specialistát, akinek okosságból sosem elég!

Jelentkezz!

Az állás alapinformációi

 • Munkaterület: Kereskedelmi értékesítő
 • Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást
 • Műszakrend: Beosztás szerint
Oszd meg

Úgy érzed, Te nem vagy alkalmas erre a pozícióra, de ismersz valakit aki igen? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést. Megosztási lehetőségek:

7400 Kaposvár, Raktár utca 23.

7400 Kaposvár, Raktár utca 23.

Megtekintés térképen:

Kérdésed van az állás kapcsán?

Kérdezd kollégáinkat erről az állásról:

Kapcsolatfelvétel »