HR GENERALISTA -NAGYTARCSA állás - Nagytarcsa

Munkavégzés helye:
Nagytarcsa
Munkaidő:
Napi 8 óra
Munkaviszony:
Alkalmazott
Állásajánlat nyomtatása

Hivatkozási szám: DNLHR-0521

Persze, azt illene írni egy HR-es álláshirdetésbe, hogy:
egy piacvezető villamossági termékeket forgalmazó cég HR-osztálya
keres szakmailag elhivatott… blablabla.

De mi sokkal inkább úgy dolgozunk, mint
egy jóban-rosszban megbonthatatlan,
tűzön, vízen át együtt masírozó lányszövetség,
ezért ez a HR generalista álláshirdetés most más lesz.
 


Daniella. Villamossági prémium liga. 380 munkatárs. Napi 50-100 email, és legalább ennyi telefon.

Ketten igyekszünk, hogy a HR-feladatok fel legyenek göngyölítve – de van egy komoly hibánk: a szívünkre vesszük, ha nincs elég „fejünk és fülünk” mindenkire! Pedig az a nagy vágyunk, hogy a dübörgő üzletmenet mellett mindenki boldogan, megbecsülten otthon érezze magát nálunk…

Szóval most nekiveselkedünk megtalálni TÉGED!
 Munkavállalóink és vezetőink
„HR-ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁHOZ” keressük magunk mellé
a harmadik muskétást egy nyitott, figyelmes és lelkiismeretes HR Generalista személyében!

 

 

 


A HR nálunk ügyfélszolgálat.

Azaz NEM munkaügy és NEM adminisztráció – és NEM futószalagszerű, ahol kipörgetjük a tennivalókat! Ez a munka az emberekről szól: emberekkel, embereknek, minden nap, minden percében. Szerintünk sokkal jobb „fordítása” lenne a HR-nek, hogy Human Relations, sőt: Human Relationships – igazi emberi kapcsolódást és kapcsolatokat tűztünk a zászlónkra!

Együtt gondolkodunk és stratégiázunk: szeretnénk olyan teljesítményértékelési és motivációs rendszerrel dolgozni, ami mindenkit előre mozdít. Nyitottak vagyunk minden újdonságra: szabályzat, vagy reform, bármi, ami az egység összébb kovácsolódását és a munka gördülékenységét segíti.

 

 

 


 

Célunk egy szeretetteljesebb HR.

 •  Te leszel a nagy-testvér: hozzád fordulnak – napi tengernyi emailben és telefonon – a kollégák tanácsért: „fel akarok mondani”, „emelést szeretnék”, „nem jövök ki xy-nal” – konfliktuskezelési jogtanácsos és lelkisegély szolgálat vagy egy személyben! Az az ember, akivel mindig jó és produktív konzultálni, mert benned bíznak, mert te tudod, hogyan lesz mindenkinek jó.
   
 • Olyan motiváló körülményeket és rendszert szeretnénk fejleszteni, ami a sima munkaerő-megtartáson túlmegy. Azon ügyködünk, hogy olyan légkört teremtsünk, amiben az emberek úgy kötelezik el magukat a „Daniellához”, hogy azt érzik: ők is csak nyernek.
   
 • Egy win-win HR-atmoszférát szeretnénk – olyan munkahelyet akarunk varázsolni, ahol a vezetők értékelik, hogyha a kolléga értéket teremt: nem csak munkaerőként, hanem emberként is számontartják!

 


 A te kerekítenivalód.

 •   A beszerzés, a kereskedelem, a marketing, a gazdaság és az IT embereit te lapogatod HR-szempontból. A logisztikán kívül ezekben te képviseled a kollégákat: a toborzástól kezdve a beléptetésen át a motivációs támogatáson és szakmai továbbképzéseken keresztül a kiléptetésig.

   
 •   Az állományingadozás minimális – a múlt hónapban ez 3 be-/kilépő fő volt –, a te feladatod az, hogy az emberek minél jobban beilleszkedjenek és boldoguljanak. A boldogulást itt 2 értelemben értjük: minél kevesebb gonddal, minél nagyobb boldogságban dolgozhassanak.
   
 • A legrémesebb dolog, ha valaki megszegi az ígéreteit: nem szeretjük, de ilyesmi is fog nálad landolni. Viszont rendszerint minden helyzet menthető: lehet korrigálni a motivációs rendszeren, helyretenni a jogilag nem egyértelmű kereteket vagy mediátorkodni a főnökség és a munkavállaló között. Te úgy olajozod ezeket az ügyeket, hogy a pillanatnyi krízis minden résztvevője a lehető legjobban jöjjön ki belőle: kölcsönösen okulva és összébb kovácsolódva!
   

A munkatársak néha azt hiszik, te vagy a bérszámfejtő, illetékes szabadság-, segély- vagy pótlék témában – de nem vagy! Viszont a Cafetéria tervezése, szerződés módosítások nyomonkövetése és a képzési igények intézése a te asztalodon lesz.
 

Nem mindent neked kell megoldani – csak a te reszortodat maximálisan. Hosszútávon, Szimbiózisban!


Egymással szorosan együttműködve dolgozunk – bármi van, valaki ott lesz, hogy segítsen! Alapos, gondos, türelmes csapat vagyunk, akik tiszteletben tartják a kitartó munkát. Azért fontos nekünk a csapatszellem, mert hosszútávon gondolkodunk. Összetartunk és nem tódomfódom munkát végzünk. Csajosan, aranyosan, de alaposan és megbízhatóan csináljuk a dolgunk.
 


 A színes mozaik.

Ami közös bennünk, az a lojalitás: a cég és az emberek felé. Igen, ez a régimódi hozzáállás valahogy mindegyikünkben lángol: szívvel-lélekkel dolgozunk, egymással és egymásért.

Az a csodás ebben, hogy folyamatosan inspiráljuk és tanítjuk egymást, mert különbözőek vagyunk! Minél többfélébbek vagyunk, annál izgalmasabb a közös munka – és annál nagyobb területet tudunk lefedni szakmailag ÉS emberileg is.
 Hogy érzed: lázba hoz ez a sokszínű kis csapat és a kihívás súlya?

Mert ha velünk tartanál, hogy napi szinten betarthassuk, amit a kollégáknak a Daniella emberileg is ígér, akkor csatlakozz a kavalkádhoz – és reformáljuk meg együtt az „élhető munkahely” kifejezést: BOLDOGAN ÉLHETŐVÉ.

 

  

Jelentkezz!

Az állás alapinformációi

 • Munkaterület: HR munkatárs
 • Pozíciószint: Beosztott
 • Szükséges tapasztalat: 3-5 év
 • Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást
 • Műszakrend: Egy műszak
Oszd meg

Úgy érzed, Te nem vagy alkalmas erre a pozícióra, de ismersz valakit aki igen? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést. Megosztási lehetőségek:

2142 Nagytarcsa, Daniella utca 7.

2142 Nagytarcsa, Daniella utca 7.

Megtekintés térképen:

Kérdésed van az állás kapcsán?

Kérdezd kollégáinkat erről az állásról:

Kapcsolatfelvétel »